The Project
Prihlas se a to hned Very Happy
The Project
Prihlas se a to hned Very Happy
The Project
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Asuyova Vila

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

Poèet pøíspìvkù : 65

Asuyova Vila - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Jul 31, 2011 12:18 am

First topic message reminder :

Asuyova Vila - Stránka 2 Emperors_palace
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Jul 31, 2011 6:40 am

Asuya

Se někde pohrab a pár jich najdeš.Usmál jsem se na ni a dál si tam pokuřoval .
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

Poèet pøíspìvkù : 61

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptyMon Aug 01, 2011 5:59 am

Hmm.. ty naozaj nevieš ako baliť dievčatá že ? spýtala som sa ho po jeho odpovedi a len som sa pousmiala.. no nič hm.. je s tebou ešte veľa práve.. dodala som po čom som si znova usrkla zo šampanského.. kde vlastne budeš spať? spýtala som sa nakoniec..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptyMon Aug 01, 2011 6:01 am

Asuya

No pokud si zabereš moje letiště tak buď na gauči a nebo na balkóně.Leda že by si mě pustila k sobě.Prosbnš jsem se podíval.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptyWed Aug 03, 2011 8:29 am

Uuuhm.. myslím že by som ťa k sebe pustila.. usmiala som sa na neho takým sladkým spôsobom po čom som sa len postavila... ukážeš mi ? kde máš to svoje letisko? spýtala som sa ho po chvíľke..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptyWed Aug 03, 2011 8:37 am

Asuya

Típnul sem cigáro a vzal ji za ruku.Pojď.Dotáhl jsem jí až do ložnice.Tady.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 5:42 am

Len som popri ňom vkĺzla do izby pri čom som sa o neho tak chtiac nechtiac obtrela.. tak.. "veľmi" (xD) .. uuhm.. myslím že sa tu zmestíme aj dvaja.. zaškerila som sa po čom som sa na neho znova tak veľavíznamne pozrela.. a sprchu.. etoo.. tu niekde máš? spýtala som sa ho znova..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 5:44 am

Asuya

Jedna je vedle.Ukážu na dveře vedle ložnice.A dole je vana se sprchou.Pousměju se na ni.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 5:49 am

uhm.. prikývla som po čom som sa len vydala do sprchy .. (do tej vedle).. tam som zo seba iba zhodila kimono pod ktorým som nič nemala a pustila som si až takú úplne ľadovú sprchu.. chlad mi poslednú dobu vôbec nevadil..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 6:30 am

Asuya

Odešel jsem do kuchyně kde jse mvšechno uklidil a narovnal.Dá se říct že než se vysprchovala vyblískal sem byt.Poté jsem si šel sednout na gauč kde jsem si oustil televizi na stůl před sebe jsem si položil popelník,cigarety,zapalovač a odvladač na televizi.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 7:41 am

Vošla som do miestnosti kde som započula televíziu.. s menším takým zákerným úškrnom som podišla za Asuyu, zozadu som ho objala a tvár som si priložila k jeho uchu.. uuhm.. cigarety škodia zdraviu.. pousmiala som sa a jemu až teraz mohlo dôjsť že som sa po sprche neobliekla ( Razz )
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 7:44 am

Asuya

Já vim.Řekl sem a pak se otočil.jackpot!Nemel mi furt srač*y v hlavě!Trochu sem zrudnul ale pak sem schladil hlavu a otočil se zpět.Můžeš se prosím obléknout.Řekl jsem dalo se říct bez zájmu a dál sledoval něco co se zdalo být Fantasmagorickým filmem.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 8:00 am

Pf.. to určite.. aaani náhodou... zaškerila som sa pri čom som sa naklonila viac k nemu... priznaj si to Asuya.. nezaujímam ťa viac než .. eh.. televízia a cigarety? zamumlala som až tak "ublížene" a len som čakala ne jeho reakciu..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 8:16 am

Asuya

Dělal jsem že se protahuji a nevnímám ji.Když sem končil s protahováním naklonil sem k ní hlavu a rukama co jsem měl ve vzduchu tu její přitáhl.Políbyl jsem ji.ty mě zajímáš nejvíc.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 8:24 am

Usmiala som sa po tom čo spravil a povedal.. arigato.. zaškerila som sa po čom som ho tiež pobozkala.. uuhm.. nechcelo by sa ti už ísť spať? spýtala som sa ho takým mierne ospalým tónom hlasu.. alebo aspoň na to tvoje letisko.. pooď prosím.. sama nezaspím.... zaškerila som sa..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 8:38 am

Asuya

Pomalu sem vstal vypl televizi zamkl vdeře a zavřel všechny okna.Za cca 10 minut jsem vylezl ze sprchy jen v trenkách a tryčku.Buďiš.Řekl jsem když sem si stoupl před ní.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 8:54 am

Pousmiala som sa pri čom som sa k nemu natiahla a znova som ho pobozkala.. po tom som sa len zavesila na jeho ruku oboma svojimi a mierila som k posteli.. uuhm.. gomeenasai že som len takto ale.. keď mi príde také neprirodzené.. spať v oblečení.. zaškerila som sa,.. po čom som sa len posadila na postel a milo som sa na neho zaškerila..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 8:56 am

Asuya

Nezírej na ni.No možná tě zabije když to uděláš.Vzal sem si přikrývku a lehl si pod ni.A ty zž chceš tedy spát?
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 9:07 am

Uuuhm.. povedala som tajomne pri čom som tiež zaliezla pod prikrývku, priblížila som sa však k nemu pri čom som ho objala a otočila som si ho k sebe, len som sa k nemu viac pritúlila a tak som sa na neho "zaškerila".. možná.. odpovedala som a len som sa k nemu viac natiahla..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 9:25 am

Asuya

No dobře no.Ale buď teda řekni chci spát takhle nebo chci spát.Proto že pokud pudeš spát a nebudeš mě tady takhle chtít tak si budu třeba číst.Také sem jí obejmul.Vy holky ste nevyspitatelný.Špitnul sem.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptySun Aug 07, 2011 9:29 am

Ach bože buď už ticho.. zachechtala som sa po čom som sa len viac natiahla hlavou k tej jeho a začala som ho bozkávať.. rukami som mu pri tom objímala krk a tak viac som si ho k sebe pritlačila..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptyMon Aug 08, 2011 9:10 am

Asuya

Vše jsem jí opětoval.Počkej až jednou omdlíš.Co zabiješ ji nebo znásilníš!Uvidíš.Neprovokuj!Etoo asi si tě tu fakt nechám.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptyMon Aug 08, 2011 9:13 am

Uhm.. ako inak. .vyplazila som na neho jazyk pri čom som ho znova začala bozkávať..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptyMon Aug 08, 2011 9:22 am

Asuya

Stále sem jí to oplácel ale nakonec sem se odtrhl a otočil se.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptyMon Aug 08, 2011 9:25 am

uuhm.. copak Asuya-kun? spýtala som sa ho pri čom som sa pomaličky dostala kúsok vyššie a tak nežne som sa k nemu pritúlila..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 EmptyMon Aug 08, 2011 9:35 am

Asuya

Jak můžu všdšt že to myslí ž vážně a že nejsi najatá nebo špeh.Řekl jsem nešťastně.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Asuyova Vila
Strana 2 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Project :: Text Game :: Owl City-
Přejdi na: