Autor | Zpráva |
---|
Atsuki
Poèet pøíspìvkù : 61 Join date : 30. 07. 11
| Předmět: Re: Asuyova Vila Mon Aug 08, 2011 9:41 am | |
| Hih.. prosím ťa.. som čím ďalej tým viac upírom.. stačilo by mi vysať tvoju krv a tak si všetko zistiť.. mala som už x príležitostí.. zaškerila som sa no po tom som si len povzdychla.. ale.. máš pravdu.. nikde nezoberieš istotu.. povedala som nakoniec takým smutným hlasom po čom som sa od neho iba odtiahla a ľahla som si na prevalila som sa chrbtom k nemu.. | |
|
| |
Mister_zx L-Rank-Kushieda
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 27. 07. 11
| Předmět: Re: Asuyova Vila Mon Aug 08, 2011 9:43 am | |
| Asuya
Sedl sem si na postel a naklonil se k ní.Políbyl sem ji na tvář.Sem rád že mě chápeš.Řekl jsem a v sedě se opřel o zeď. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Mon Aug 08, 2011 9:46 am | |
| Uhm.. to nestojí za reč.. viem aké to je.. žiť v neistote.. a hlavne aké to je keď sa zomelie všetko čo sa len pokaziť dá.. povedala som potichu pri čom som bola myšlienkami pri svojej rodine.. pri svojej nee-chan .. ktorá zažila toľko utrpenia ćo si iný môžu sotva len predstaviť.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Mon Aug 08, 2011 9:49 am | |
| Asuya
Dobře.Pohladil jsem ji po vlasrch.Jestli umíš líbat jako vařit tak zůstanu jís tve škole.Řekl jsem provokativně. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Mon Aug 08, 2011 9:51 am | |
| hm.. dobrú chuť.. povedala som mierne bez nálady.. ksoo.. blbé spomienky.. aspoň tie mi mohli pri vampirizme zmiznúť -- pomyslela som si po čom som sa len mierne chytila za hlavu.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Mon Aug 08, 2011 9:54 am | |
| Asuya
Ok tak nic,Řekl sem uraženě a začal něco lovit v šuplíku.Nakonec sem našel Tuning Magazín a začal se nad ním rozplívat,Jooo todle chci!Křičel sem.Pak jsem se na ni otočil a praštil jí tim časopisem jemě po hlavě.Netrucuj.4etl sem si dál. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Mon Aug 08, 2011 9:56 am | |
| Keď ma s ním praštil tak som nijak nereagovala .. Oyasumi.. povedala som potichu pri čom som len zatvorila oči.. síce som nespala.. aspoň zatiaľ nie.. bola som dosť mimo.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 8:56 am | |
| Asuya
Vstal sem z postele a lovil něco ve skříni vedle.Když sem to našel zavřel sem skříň a hodil po Atsuki dlouhé tryko.Si sice krásná, ale prosím oblékni si aspoň todle.Lehl sem si opět a něco si četl v tom časopise. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 8:59 am | |
| Eeeh? je to nutné? nerada spím v oblečení.. je to také.. neprirodzené.. zamumlala som nešťastne pri čom som sa len znova otočila k nemu s takým nešťastným výrazom na tvári.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:00 am | |
| Asuya
Tak nemusíš.Ale já si tedy půjdu lehnout jinam.Je mi to trochu proti srsti.Řekl jsem nepřítomě a otáčel list. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:02 am | |
| Si ku mne hnusný Asuya-kun.. zamumlala som po čom som len vyšla spod periny a obliekla som si tričko.. ale budeš spať tu so mnou!! povedala som nahlas takým urazeným tónom hlasu a len som znova zaliezla pod perinu pri čom som sa k nemu tak mierne pritúlila.. trocha ma zarážalo že si čítal nejaký časák ale čo už.. bol to chlap.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:05 am | |
| Asuya
Ty si umíš získat pozornost trochu drasticky.Já vim.To mám asi po tobě.Sesunul sem se k ní a jemě jí políbyl na rty.Mám tě tedy nechat spát? | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:12 am | |
| Baka.. zamumlala som po čom som ho tiež pobozkala.. mohol by si sa mi trocha venovať.. aj keď mi stále neveríš.. zahundrala som urazene a len som sa k nemu viac pritúlila pri čom som ho jednou rukou objala.. spánok.. nespánok.. moc ho nepotrebujem.. je to len luxus čo si môžem dovoliť len raz za čas.. ako napríklad teraz.. dodala som ešte.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:15 am | |
| Asuya
Aha a ty ho kuli mě odmítneš.Řekl sem a sedl si opět opřený o zeď.Jí sem zvedl a posadil si ji na sebe tak aby mi koukala do očí.Tak ty něco začni a já se přidám. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:18 am | |
| Uhm.. tak typujem že tu budem môcť ostať aj zajtra.. usmiala som sa na neho, keď so ma posadil na seba tak som sa o neho iba oprela a tak milo som sa na neho pozrela.. keď ja mám chuť ťa začať bozkávať.. povedala som takým nevinným tónom hlasu.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:21 am | |
| Asuya
No můžeš tu zůstat.Já ti nebráním.Apoň du nebudu sám.Poškrábal sem se na hlavě.Činy sou občas lepší než slova. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:22 am | |
| Po jeho slovách som sa len tak rozžiarila pri čom som hlavu viac pritiahla k tej jeho a pomaly som pootvorila ústa.. namierila som si to na tie jeho a začala som ho bozkávať takým jemným no vášnivým spôsobom.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:24 am | |
| Asuya
Ani jsem se nehnul jsen sem zůstal jak sem byl a v duchu mé druhé já řvalo že sem taky hajzl.
| |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:27 am | |
| Bozkávala som ho ďalej pri čom som svoje ruky pomaly dala tak za neho po čom som ho jemne objala a viac som si ho pritiskla k sebe.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:30 am | |
| Asuya
Jednou rukou sem se natáhl po vypínači a pak bylo slišet jen *cvak*.V pokoji byla najednou neskutečná tma.Druhou rukou sem ji objal a tou první pohladil po vlasech. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:33 am | |
| Na chvíľku som sa odtiahla pri čom som sa na neho tak milo usmievala.. jeho hladenie mi prišlo také príjemné.. po tom som si o neho jemne obtrela tvár .. naozaj si to tričko musím nechať? zamumlala som takým kawai spôsobom.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:36 am | |
| Asuya
Asi ne.Zrudnul sem když sem si uvědomil co teď děláme. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:38 am | |
| Uuhm.. arigato.. zamumlala som takým zvodným hlasom pri čom som sa len mierne zahmírila a viac som sa na neho zvalila.. a .. etoo.. dáš mi ho dole..? spýtala som sa pri čom som sa tak mierne hlúpo usmiala.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:41 am | |
| Asuya
Zavřel sem oči a zezadu praštil hlavou o zeď ale tak abych neomdlel nechtěl sem jí nic udělat.Co????Zakřičel sem. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:44 am | |
| Asuya-kuuun.. nemôžeš sa stále tak hanbiť.. cítim sa po tom ako keby som pomaly za nič nestála.. zamumlala som mierne urazene a len som mu dala letmý bozk na čelo.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Asuyova Vila | |
| |
|
| |
| Asuyova Vila | |
|