The Project
Prihlas se a to hned Very Happy
The Project
Prihlas se a to hned Very Happy
The Project
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Asuyova Vila

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
AutorZpráva
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

Poèet pøíspìvkù : 65

Asuyova Vila - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptySun Jul 31, 2011 12:18 am

First topic message reminder :

Asuyova Vila - Stránka 4 Emperors_palace
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 9:45 am

Asuya

Nechtěj to po mě.Dopadne to špatně.Řekl jsem tiše.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

Poèet pøíspìvkù : 61

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 9:48 am

Len som sa pousmiala a tvár som si dala len pár centimetrov pred tú jeho... nemôže to byť zas také zlé.. vôbec ťa to neláka?.. spýtala som sa ho trocha dotknuto ..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 9:50 am

Asuya

Právě že láká.Ale v tom je ten problém.Řekl jsem tiše a znělo to jako když mě něco bolí.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 9:52 am

Mierne ustarostene som sa na neho pozrela pri čom som ho pohladila po tvári.. uhm.. ak ide o tvoje druhé ja.. nemusíš sa báť.. mňa len tak niečo nezabije.. povedala som a len som si povzdychla.. nebudem ťa nútiť.. usmiala som sa na neho pri čom som si na neho tak "ľahla" a len som ho znova pobozkala..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 9:56 am

Asuya

Ok ale....Nedokončil sem větu a to tryko jí sundal.Překulil sem se s ní tak že ona byla na zádech a já nad ní.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 10:01 am

Ani som poriadne nezaregistrovala ako a ležala som na chrbte bez trička pri čom bol Asuya nado mnou.. usmiala som sa na neho a len som ho chytila za golier trička pri čom som si ho pritiahla bližšie.. nič som nehovorila.. len som ho tak vášnivo pobozkala a pomaly som mu tričko začínala vyhŕňať a dávať dole..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 10:03 am

Asuya

Jen sem jíbal a uklidnoval si mysl.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 10:05 am

Keď som mu vyzliekla tričko tak som ho len rukami objala okolo pása a pritlačila som si ho viac na svoje telo.. tak aby sa ma dotýkal.. neprestávala som ho pri tom bozkávať..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 10:06 am

Asuya

Soustředil sem se na chladnou hlavu a vůbec nemyslel na to jak tu je oblečená při čemž sem jí dál líbal.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 10:12 am

Po chvíľke som si uvoľnila ústa a mierne som sa pousmiala.. od teraz je to len na tebe.. šepla som mu do ucha po čom som si hlavu položila na vankúš a hladila som ho po chrbte..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 10:16 am

Asuya

Po chvilce sem se přestal přemáhat a uzavřel mysl druhému já aby neotravovalo .CENZURA!!!!
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 10:23 am

O nejaký čas.. "nejaký" (xD).. som len vyčerpane ležala pritúlená k Asuyovi pri čom som mala mierne privreté oči a na tvári taký .. až zaľúbený úsmev.. natiahla som sa bližšie k Asuyovej hlave pri čom som mu len dala jeden taký ľahký bozk na ústa a rukou som ho pohladila po hrudi.. bola som aj dosť.. "spotená".. čo sa u mňa moc často nevidelo..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyTue Aug 09, 2011 10:25 am

Asuya

Pohladil jsem ji po tváři.Vydíš k čemu si mě vyprovokovala.Řekl jsem mile a pobaveně.Ale měl sem tě rád i bez toho.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyWed Aug 10, 2011 3:22 am

Uhm.. měl? zamumlala som nešťastne po čom som sa len pousmiala a nechala som sa hladiť na tvári.. hai.. ale musel si si na mňa nejak zvyknúť.. aspoň sa nebudeš trhať pri a správať tak nervózne keď budem bez oblečenia.... toho si so mnou ešte užiješ.. rozžiarila som sa po čom som sa k nemu tak viac pritúlila.. aj ja.. som ťa mala rada aj bez toho.. a stále ťa rada mám.. dodala som ešte takým tichým tonom ..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyWed Aug 10, 2011 3:27 am

Asuya

Ženský.Potichu jsem sikl.Vlezl jsem si k ní pod peřinu a chytl ji za ruku.Oyasumi.Řekl jsem nervózně.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyThu Aug 11, 2011 3:00 am

Usmiala som sa na neho pri čom som sa len mierne až tak "spokojne" zavrtila.. Oyasumi nasai Asuya-kun.. povedala som potichu po čom som len zatvorila oči a pomaly som zaspávala..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 EmptyThu Aug 11, 2011 6:45 am

Asuya

Než sem stihl cokoli říct usnul sem .
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Asuyova Vila   Asuyova Vila - Stránka 4 Empty

Návrat nahoru Goto down

Asuyova Vila
Strana 4 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Project :: Text Game :: Owl City-
Přejdi na: