Autor | Zpráva |
---|
Mister_zx L-Rank-Kushieda
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 27. 07. 11
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:45 am | |
| Asuya
Nechtěj to po mě.Dopadne to špatně.Řekl jsem tiše. | |
|
| |
Atsuki
Poèet pøíspìvkù : 61 Join date : 30. 07. 11
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:48 am | |
| Len som sa pousmiala a tvár som si dala len pár centimetrov pred tú jeho... nemôže to byť zas také zlé.. vôbec ťa to neláka?.. spýtala som sa ho trocha dotknuto .. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:50 am | |
| Asuya
Právě že láká.Ale v tom je ten problém.Řekl jsem tiše a znělo to jako když mě něco bolí. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:52 am | |
| Mierne ustarostene som sa na neho pozrela pri čom som ho pohladila po tvári.. uhm.. ak ide o tvoje druhé ja.. nemusíš sa báť.. mňa len tak niečo nezabije.. povedala som a len som si povzdychla.. nebudem ťa nútiť.. usmiala som sa na neho pri čom som si na neho tak "ľahla" a len som ho znova pobozkala.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 9:56 am | |
| Asuya
Ok ale....Nedokončil sem větu a to tryko jí sundal.Překulil sem se s ní tak že ona byla na zádech a já nad ní. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 10:01 am | |
| Ani som poriadne nezaregistrovala ako a ležala som na chrbte bez trička pri čom bol Asuya nado mnou.. usmiala som sa na neho a len som ho chytila za golier trička pri čom som si ho pritiahla bližšie.. nič som nehovorila.. len som ho tak vášnivo pobozkala a pomaly som mu tričko začínala vyhŕňať a dávať dole.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 10:03 am | |
| Asuya
Jen sem jíbal a uklidnoval si mysl. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 10:05 am | |
| Keď som mu vyzliekla tričko tak som ho len rukami objala okolo pása a pritlačila som si ho viac na svoje telo.. tak aby sa ma dotýkal.. neprestávala som ho pri tom bozkávať.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 10:06 am | |
| Asuya
Soustředil sem se na chladnou hlavu a vůbec nemyslel na to jak tu je oblečená při čemž sem jí dál líbal. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 10:12 am | |
| Po chvíľke som si uvoľnila ústa a mierne som sa pousmiala.. od teraz je to len na tebe.. šepla som mu do ucha po čom som si hlavu položila na vankúš a hladila som ho po chrbte.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 10:16 am | |
| Asuya
Po chvilce sem se přestal přemáhat a uzavřel mysl druhému já aby neotravovalo .CENZURA!!!! | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 10:23 am | |
| O nejaký čas.. "nejaký" (xD).. som len vyčerpane ležala pritúlená k Asuyovi pri čom som mala mierne privreté oči a na tvári taký .. až zaľúbený úsmev.. natiahla som sa bližšie k Asuyovej hlave pri čom som mu len dala jeden taký ľahký bozk na ústa a rukou som ho pohladila po hrudi.. bola som aj dosť.. "spotená".. čo sa u mňa moc často nevidelo.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Tue Aug 09, 2011 10:25 am | |
| Asuya
Pohladil jsem ji po tváři.Vydíš k čemu si mě vyprovokovala.Řekl jsem mile a pobaveně.Ale měl sem tě rád i bez toho. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Wed Aug 10, 2011 3:22 am | |
| Uhm.. měl? zamumlala som nešťastne po čom som sa len pousmiala a nechala som sa hladiť na tvári.. hai.. ale musel si si na mňa nejak zvyknúť.. aspoň sa nebudeš trhať pri a správať tak nervózne keď budem bez oblečenia.... toho si so mnou ešte užiješ.. rozžiarila som sa po čom som sa k nemu tak viac pritúlila.. aj ja.. som ťa mala rada aj bez toho.. a stále ťa rada mám.. dodala som ešte takým tichým tonom .. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Wed Aug 10, 2011 3:27 am | |
| Asuya
Ženský.Potichu jsem sikl.Vlezl jsem si k ní pod peřinu a chytl ji za ruku.Oyasumi.Řekl jsem nervózně. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Thu Aug 11, 2011 3:00 am | |
| Usmiala som sa na neho pri čom som sa len mierne až tak "spokojne" zavrtila.. Oyasumi nasai Asuya-kun.. povedala som potichu po čom som len zatvorila oči a pomaly som zaspávala.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Thu Aug 11, 2011 6:45 am | |
| Asuya
Než sem stihl cokoli říct usnul sem . | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Asuyova Vila | |
| |