| Asuyova Vila | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mister_zx L-Rank-Kushieda
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 27. 07. 11
| Předmět: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 12:18 am | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 12:19 am | |
| Asuya
Přišel jsem ke dveřím a otevřel je.Dáma první. | |
|
| |
Atsuki
Poèet pøíspìvkù : 61 Join date : 30. 07. 11
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 12:23 am | |
| Asuya si mohol všimnúť že v momente keď sme vyšli na slnko tak som bola taká .. ako vymenená.. moja chôdza bola mierne oťapená.. oči som si stále zakrívala rukami, úplne som zbledla a vyzeralo to že mi je hodne zle.. keď otvoril dvere tak som sa na neho len vďačne a tak "zničene" pozrela.. v momente som vošla dovnútra a unavene som sa oprela o stenu, rukami som si chytila hlavu a tak mierne sťažka som dýchala.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 12:25 am | |
| Asuya
Rychle sem k ní doběhl a chytil ji.staráš se o stěnu?Si v pořádku?Zeptal jsem se mile.Idiote. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 12:28 am | |
| Uhm.. t.. to len.. za chvíľu.. budem v poho.. vykoktala som zo seba pri čom som na neho preniesla celú svoju váhu.. a tak nejak som sa o neho oprela.. len si musím ľ..ľahnúť.. dodala som ešte | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 12:30 am | |
| Asuya
Panebože ať ten blbec zakopne.Výmečně tě poslechnu nejsi zase tak blbej....snad.Jak se na mě přesunula nenápadně jsem spald na zem a ona na mě.To je dneska horko se mi motá hlava.Řekl jsem a začal se smát.A vidíš už ležíš.A co že ti vlastně je? | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 12:34 am | |
| Uhm.. arigato.. povedala som po chvíľke a len som sa k nemu viac pritúlila.. gomenasai.. za problémy.. zašepkala som a tvárila som sa dosť zničene.. len ma prosím neodsudzuj.. dodala som ešte a mierne som si povzdychla.. ja..j..ja .. trpím vampirizmom.. aj keď sa u mňa zatiaľ len vyvíja.. ale.. hrozne ..eh..hrozne ma oslabuje slnko.. a.. tak.. povedala som potichu a len som si povzdychla.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 12:35 am | |
| Asuya
Vidíš a já mám druhý já který mě furt prudí,a když omdlim tak se mě zmocní a ničí.Obejmul sem jí.Na to nebudeš sama. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 12:44 am | |
| Arigato.. šepla som pri čom som sa viac pritúlila k Asuyovi, hlavu som položila na jeho hruď a pomaly som zatvorila oči.. už je to trocha lepšie.. len.. keď ty tak príjemne voniaš.. pousmiala som sa.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 12:53 am | |
| Asuya
To myslíš mě nebo mou krev?Řekl jsem mile ale pak sem se zaskočil nad svou hloupostí co sem právě řekl. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 12:57 am | |
| To bolo hnusné.. skonštatovala som popravde a len som sa na neho pousmiala.. myslíš že u seba nájdeš.. nejaké saké.. alebo šampanské.. že by sme si ten obed spravili tu? spýtala som sa ho a mierne som na neho vyplazila jazyk.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 12:59 am | |
| Asuya
No nemůžu zaručit pokud na mě budeš ležet.A taky sem eště nezavřel dveře.Usmál jsem se na ni.Víš co?Vim! dáš chvíli pokoj a necháš to na mě.Když řikáš. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 1:02 am | |
| Uhm gomen.. povedala som po čom som sa len prevalila na bok a nakoniec som sa ako tak dala na štyry a zvedavo som sa na neho pozrela.. postavíš sa už.. či sa ti páči ten pohľad? zasmiala som sa páč som mu nijak nebránila pohĹadu do výstrihu a takto z dola toho videl viac než dosť.. je tak .. kaawaaai neskúsený. .zamyslela som sa a len som sa uchechtla.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 1:10 am | |
| Asuya
Poslední věc přestaň to na ni hrát.To nebude takjová sranda.Tak to je jen tělo.Řekl jsem ironicky a než se stačila otočit byl jsem na nohou dveře zavřené a já lovil něco v lednici.Když jsem to dolovil zavřel jsem dveře z předsíně do jídelny a začal tam štrachat.prosím chvilku počkej.Zavolal jsem na ni.V místnosti byl stůl a okolo něj čtyři žídle,stůl byl plný ovoce,zeleniny,pečiva,sýrů,uzenin a podobně.Promiň ale víc toho tu nemám já jím ve škole normálně.Řekl jsem a pak vyndal na stůl nějaké saké a šampajenské a vedle něj několik energy drinků. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 1:21 am | |
| Pomaly som došla k stolu za ktorý som si sadla a zvedavo som sa obzrela po jedle.. uhm.. ty moc často na večeru s dievčatami nechodíš že? spýtala som sa ho pri čom som sa len zasmiala a začala som si nalievať šampus do pohára.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 1:24 am | |
| Asuya
Já sem Legenda mezi odbojáři.Já nemám čas.Smutně jsem vzdych a nalil si šampus s energi do sklenice a začal pít.A ty? | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 1:27 am | |
| Uhm.. síce nie som na dievčatá.. z niektorých slintám.. zaškerila som sa takým úchylným spôsobom a mierne som sa zahmírila.. takže toto je tvoje.. prvé rande? spýtala som sa ho,, | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 1:30 am | |
| Asuya
Dobře poraď.Lži.Ano!Řekl jsem až nápadně jistě.A dál si popíjel . | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 6:12 am | |
| Uuuhm.. tak na zdravie.. pousmiala som sa a začala som piť šampanské.. uuhm.. Asuya-kun, povieš mi niečo o sebe? teda.. až na tú časť že máš rozdvojenú osobnosť hihi .. zaškerila som sa a len som čakala na jeho odpoveď.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 6:17 am | |
| Asuya
Jsem takzvaně L rank.Legendární válečník odboje.Mé schopnosti už si viděla.Usmál jsem se a napil se také.A ty Atsuki-Chan?Tak a už přestaneš dělat imbecila?Janě ty hova*o ale nesmíš mi furt hučet v palici. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 6:20 am | |
| Ja?.. som upír.. vo vývoji.. ale nemusíš sa báť svoje chúťky ovládam dokonale... zaškerila som sa a naklonila som sa k nemu.. ale viac ma zaujíma.. čo si o mne myslíš? ako ti pripadám? spýtala som sa takým tajomným tónom.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 6:23 am | |
| Asuya
Když se naklonila tak sem dal ruku pod stůl a ta se ozbrojila zlatou zbrojí.Rychle sem odsunul stůk tak aby se neporušil a noc z něj nespadlo a ruku zase dal do normálu.Naklonil se k ní a políbyl ji na rty.Asu todle.Jackpot nesji zase takovej vůl.Já tě moct zabít tak si mrtvej. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 6:29 am | |
| Bozk som mu opätovala a len som sa tak pre seba usmievala.. uhm.. na to že si pred chvíľou stál v kancelárii celý červený a rozpálený iba tým že som odhalila časť svojho "tela" .. si spravil docela pokrok.. usmiala som sa a tento krát som sa k nemu naklonila ja.. kto by si pomyslel .. že sa do teba zabuchnem hm? zaškerila som sa a tiež som ho pobozkala | |
|
| |
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 6:31 am | |
| Asuya
Člověk musí dělat idiota pro bezpečnost školy.Ale tobě nějak věřím.Usmíval sem se na ni.Pak jsem se natáhl do skříň za sebou a vytáhl popelník a hromadu tabákových výrobků.Zapálil jsem si cigaretu a zbytek hodil na stůl.Další věc co o mě nikdo neví.Řekl jsem a ukázal jsem aby si kdyžtak nabídla. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Asuyova Vila Sun Jul 31, 2011 6:38 am | |
| Huum.. jedna z výhod toho byť polomŕtva.. človekovi tieto somariny neubližujú.. usmiala som sa a zamyslela som si.. etoo.. nemáš vodnú ? spýtala som sa ho takým nevinným hlasom.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Asuyova Vila | |
| |
|
| |
| Asuyova Vila | |
|