| Hlavná Centrála | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Minatake Hagire Vudce temne strany
Poèet pøíspìvkù : 36 Join date : 01. 08. 11
| Předmět: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 9:40 am | |
| | |
|
| |
Hiraku L-Rank-temná strana
Poèet pøíspìvkù : 48 Join date : 05. 08. 11
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:10 am | |
| přišel jsem ke dveřím od hlavní kanceláře a na mích rukou se začínala zjevovat husí kůže ''zase musím jít za tím magorem... brr'' na rameni jsem měl přehozeného omráčeného člověka který byl zabalen v bílém pytli ''ani tebe jsem nemohl zabít, zajímalo by mě k čemu tě ten magor chce'' povzdychl jsem si a začal jsem hledat v mé kapse krabičku cigaret , po chvíli jsem ji vylovil a vytáhl jsem ji, z ní jsem vytáhl jednu cigaretu a tu jsem si vložil do pusy, krabičku jsem zavřel a uklidnil ''hej, ty... zapálíš mi ?'' otázal jsem se omráčeného člověka v pytli ''asi ne ...'' povzdychl jsem si ''potřebuji oheň a kde nic tu nic'' | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:15 am | |
| Vrátil som sa do centrály, kde som trávil väčšinu svojho času. "Jeee, koho to tu nemáme." | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:20 am | |
| jakmile jsem uslyšel jeho hlas zatřásl jsem se a otočil jsem se jeho směrem ''nechápu proč jsi mě posílal pro takovího idiota jako je tenhle neschopnej tlusťoch'' hodil jsem člověka na zem a začal jsem hledat zapalovač ''to je den'' sykl jsem ''zapalovač nemám, nikoho jsem nezabil ....'' podíval jsem se na něj a vzpomněl jsem si na asistentku ''už mi konečně dovolíš užít si s tou tvojí asistentkou ?...'' konečně jsem v kapse od kalhot našel zapalovač a ihned jsem si zapálil a vyfoukl jsem z pusy kouř ''vsadím se že žádná jiná nemá takoví k*zy jako vona'' | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:25 am | |
| "Možno je neschopný, ale má informácie, ktoré by sa mi mohli hodiť." Prikázal som dvojčatám (prvým dvom robotom, ktorých som vyrobil, aby slúžili špeciálne pre mňa), aby ho odniesli. "56-percentný záujem. Na materskú je prichytrá, čo si bez nej 3 roky počneme?" | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:28 am | |
| popotáhl jsem z cigarety avšak neuchopil jsem ji nijak do ruky ''šéfe...'' podíval jsem se na něj s ďábelským úsměvem a po té jsem vyfoukl dým který kolem mne tvořil tajemnou atmosféru ''vy mě dokážete tak nas*at'' | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:32 am | |
| Na tvári sa mi objavil úsmev jemu podobný. "Nápodobne, tablička na vstupných dverách jasne zakazuje fajčenie v miestnosti." | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:34 am | |
| chladně jsem se podíval na tabulku po té jsem ji uchopil do ruky a zlomil ''na tabulky vám se*u'' hodil jsem zlomené kusy za záda | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:35 am | |
| Po tvári mi stiekli ligotavé slzičky. "Ty vrah! Dokonale sa tam vynímala!" | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:37 am | |
| vzdychl jsem si a šáhl jsem si do batohu z kterého jsem vytáhl tabulku a připlácl jsem ji místo tamté ''spokojenej ?'' | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:38 am | |
| Zatlieskal som mu. "Lepšie, lepšie! Minimálne do doby, než nás fajčenie v tejto miestnosti vyhodí do vzduchu." | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:40 am | |
| ''a co ... aspoň se proletíte, uvidíte město z výšky'' řekl jsem lhostejně | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:41 am | |
| Zamyslel som sa. "Pravda. Navyše, môj tvrdý pád zmierni asistentkino obrie poprsie." | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:43 am | |
| ''tak tak, z vaší asistentky se stane hrdina, zachrání celý město svýma k*zama'' vyfoukl jsem dým ''já vždycky věděl že vona s nima jednou něco dokáže'' | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:46 am | |
| "67-percentný záujem." Konečne som sa usadil do svojho zeleného kresla. "Hlasujem pre návrat do reality." | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:48 am | |
| ''zamítá se, k*zy vaší asistentky jsou zajímavější'' popotáhl jsem z cigarety a konečně jsem ji uchopil rukou a vyndal jsem si ji z pusy a ihned na to jsem vyfoukl dým ''já jí je stejně jednou změřim'' řekl jsem zasněně a kolem mé hlavy byl oblak dýmu | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:51 am | |
| "Nebudem ti stáť v ceste, bude zábavné sledovať šou tejto podobnú." Spustil som kamerový systém a začal sa zaoberať pravidelnými kontrolami mesta. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:54 am | |
| ''a víte vy že někdy nejste takovej d*bil ?... třeba teď se mi líbíte, teď už jenom sehnat metr'' | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:55 am | |
| "Lekári mi od narodenia tlačia do hlavy, že som génius. Niečo pravdy na tom predsa byť musí, no nie?" Slepo som ťukal do klávesnice. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 11:58 am | |
| ''to jsme dva. mě taky ti lidé v bílých pláštích říkaly že jsem jedinečný případ (myslí psychiatrovnu xD), teda dokud byli živí'' zasmál jsem se ''starý dobrý časy'' povzdechl jsem si | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 12:51 pm | |
| Ani sa im teda nečudujem. "Ak sa ti tie staré dobré časy tak páčili, prečo že si ich to zabil?" | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 12:54 pm | |
| ''no ... snažily se mi dát kazajku a tím si to u mě pos*ali, do tý doby mi byli sympatický'' | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 12:55 pm | |
| Túto možnosť veľa krát zvažujem i ja. "A čo že si sa rozhodol ostať u mňa? Keď si nastupoval, povedal si len to, že sa zdržíš, kým všetci nebudeme mŕtvi." | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 1:01 pm | |
| ''ano, to jsem říkal, ale v té době jsem nevěděl'' popotáhl jsem z cigarety ''že se potkám s takovým odolným člověkem jako jsi ty, ke všemu ... nese to i jiné výhody'' pomyslel jsem na prsa asistentky | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavná Centrála Fri Aug 05, 2011 1:02 pm | |
| Ako keby som od neho čakal inú odpoveď. "17-percentný záujem." | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hlavná Centrála | |
| |
|