The Project
Prihlas se a to hned Very Happy
The Project
Prihlas se a to hned Very Happy
The Project
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Kushieda Kancelář Ředitele

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

Poèet pøíspìvkù : 65

Kushieda Kancelář Ředitele - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Kushieda Kancelář Ředitele   Kushieda Kancelář Ředitele - Stránka 2 EmptySat Jul 30, 2011 2:46 am

First topic message reminder :

...
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele   Kushieda Kancelář Ředitele - Stránka 2 EmptySat Jul 30, 2011 11:19 pm

Asuya

Ale mám jednu velkou podmínku.Zakřenil jsem se.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

Poèet pøíspìvkù : 61

PříspěvekPředmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele   Kushieda Kancelář Ředitele - Stránka 2 EmptySat Jul 30, 2011 11:21 pm

Pozorne som sa na neho pozrela a len som prikývla.. uhm? akú? spýtala som sa ho a stále som sa na neho pozerala .. teraz už znova takým "svúdným" pohľadom..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele   Kushieda Kancelář Ředitele - Stránka 2 EmptySat Jul 30, 2011 11:26 pm

Asuya

Teda dvě.První je že budeš vařit proto že ikdyž to umim tak mě to neba a druhá.ODmlčel jsem se.Když se dostanu do kómatu nebo omdlím tak se odemě vzdal co nejdál.Řekl jsem velmi rázně.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele   Kushieda Kancelář Ředitele - Stránka 2 EmptySat Jul 30, 2011 11:34 pm

Hih.. okej.. zaškerila som sa po čom som sa len na tom stole tak lepšie uvelebila.. (v sede).. a stále som sa na neho tak "pozerala".. nechcel.. by si niekam ísť? .. etoo len tak si vyjsť.. ak chceš tak to môže byť aj.. uhm.. rande? usmiala som sa na neho..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele   Kushieda Kancelář Ředitele - Stránka 2 EmptySat Jul 30, 2011 11:43 pm

Asuya

No jelikož si u mě na akademii a nevím co umíš a co si zač tak bych si tě rád proklepnul.Takhle si holku nezískáš ani když se ti nabízí.Nech mě to dopovědět.A pak bych tě moch teda někam vzít.
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele   Kushieda Kancelář Ředitele - Stránka 2 EmptySun Jul 31, 2011 12:11 am

Gomenne.. ale žiadne skúšky a podobne nepripadajú v úvahu.. radšej ti o tom poviem.. ale až neskôr.. keď budeme v súkromí.. steny majú uši..Odpovedala som mu pri čom bolo vidieť že ma reč o mojich schopnostiach trocha zaráža..
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx
L-Rank-Kushieda
Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele   Kushieda Kancelář Ředitele - Stránka 2 EmptySun Jul 31, 2011 12:15 am

Asuya

Dobře.Stoupl jsem si ze židle a šel ke dveřím.Pojď tedy zamnou.DOešel jsem ze dveří (přesun)
Návrat nahoru Goto down
Atsuki

Atsuki

PříspěvekPředmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele   Kushieda Kancelář Ředitele - Stránka 2 EmptySun Jul 31, 2011 12:20 am

Uhm.. pousmiala som sa pri čom som začala cupkať za ním a na tvári som mala taký sladký úškrn..
(presun)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele   Kushieda Kancelář Ředitele - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kushieda Kancelář Ředitele
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Kushieda Pokoje
» Kushieda treningové prostory

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Project :: Text Game :: Owl City-
Přejdi na: