| Kushieda Kancelář Ředitele | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mister_zx L-Rank-Kushieda
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 27. 07. 11
| Předmět: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 2:46 am | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 2:48 am | |
| Asuya
Seděl jsem v kanceláři přemýšlejíc o světě.Vlastně jsem se spíš nudil,nikde nikdo nic nechtěl a podobně.Né že by mi to vadilo přece jenom klid je klid.Tady je nudáááá!Zakřičel jsem po celé Kushiedě a čekal na studenty. | |
|
| |
Atsuki
Poèet pøíspìvkù : 61 Join date : 30. 07. 11
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 5:46 am | |
| Pomaly som prišla pred dvere, po tvári mi tiekol pramienok krvi, teda z "úst".. rýchlo som si ho zotrela a len som zaklopala na dvere pri čom som čakala kedy ma niekto vyzve aby som vstúpila.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 9:57 am | |
| | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:16 am | |
| Pomaly som vstúpila dovnútra a pred sebou som si všimla nejakého chalana .. eh? vyšlo z mojich úst a svojími tmavo modrými až modro-fialovými očami som si ho premerala.. rukami som si objala brucho pri čom som mierne vystrčila moje "prednosti", naklonila som sa k nemu a tak sladko som sa na neho usmiala.. Ahoj.. mohla by som sa spýtať kde by som našla riaditeľa? povedala som takým mierne svúdným hlasom a mierne som sa na neho pousmiala.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 12:42 pm | |
| Asuya
Ahoj.Zamával jsem rukou a stoupl si.Ikdyž je to divné jsem to já.Usmál jsem se na ni.A todle budu eště dlouho poslouchat.Jsem Asuya Vargio.Co tě sem přivádí krásná dámo?Já to asi nebuduSmmutně jsem si vzdychl když jsem ji pozoroval. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 6:45 pm | |
| Uhmm. riaditeľ? usmiala som sa pri čom som si mierne uchechtla.. Noo.. keď už som tu.. mohla by som poprosiť niečo na pitie? spýtala som sa tak na oko pri čom som sa len posadila na stôl a cez kimono som "omylom" (xD) odhalila pokožku na pravom stehne.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 9:44 pm | |
| Asuya
Ehm no....Zrudl jsem.Ano.Vyhrkl sem a otočil se do baru zamnou pro něco k pi tí.Co to bude?Zeptám se a stále ji sleduji.Idiote!Nečum na ni!Ci když je šoeh!Co když je to schválně!Dál sem ji sledoval a víc rudnul.Ty kkreténe já se na tebe vyse*u!Znělo mé druhé já v mé mysli. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:05 pm | |
| Hihi.. ani som nemusela použiť tamto.. je kawaaai.. pomyslela som si a na chvíľku som sa zamyslela.. Ettoo.. ak by sa našlo nejaké.. saké.. alebo tak.. povedala som s takým kawai nevinným hlasom a pohľadom pri čom som sa znova tak "sladko" usmiala na Asuyiho.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:07 pm | |
| Asuya
Sake!Otočil sem se rychle a vypadalo to že se vztekam.Nejdřív se mě ptáš na ředitele a pak se mě ptáš jestli piju saké.Kolik ti je?Zeptám se dost nahněvaně.V mé kanceláři se alkohol podávat nebude.Nadával sem v mysli.Ty si ale záprdek.SMálo se mi druhé já. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:10 pm | |
| Hodila som na neho taký až prehnane ospravedlňujúci pohľad.. tá nevinnosť a podobne zo mňa úplne sršala.. Gomeenasai.. a uhm.. je mi sedemnásť.. šepla som pri čom som sa mierne začervenala.. vážne by to saké nebolo?.. spýtala som sa ešte raz a nahodila som takú tu tváričku " =3 ". | |
|
| |
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:15 pm | |
| Asuya
Omlouvám se ti ale fakt ne.Řekl jsem tichým soucitným hlasem a něco lovil pod stolem.Srabe!Křičelo posměšně mé druhé já.Když sem po ní házel placatku.Ale jsetli mě práskneš.Řekl jsem jí pobaveně. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:24 pm | |
| Hii arigato gozaimasu.. poďakovala som mu takým sladkým hlasom a mierne som si z toho usrkla.. aaah sugooi.. dáš si aj ty? spýtala som sa ho znova s takým tým výrazom " =3 ". | |
|
| |
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:26 pm | |
| Asuya
Ehm ne to mě nedonutili ani párem volů.Teda skupinka kamarádů.Pousmál jsem se a dal ruku za hlavu a zakřenil se.Je hezká di do ní.Ty si asi máčo ne?Hej chovej se ke mě slušně!To bych měl řikat já!Víš co!Dej pokoj....Opět sme se hádali.. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:34 pm | |
| Pozrela som sa na neho po čom som sa len usmiala a naklonila som sa k nemu takým spôsobom že mi bolo vidieť do výstrihu.. (v podstate je veľký ako na obrázku xD).. nemáš.. uuhm.. horúčku? spýtala som sa ho takým sladkým hlasom po čom som sa k nemu iba naklonila a čelo som si priložila na toho jeho.. si nejaký.. horúci.. zaškerila som sa a tiež som sa trocha uchechtla.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:39 pm | |
| Asuya
Máš šanci!Etoo ani ne ale jen se divím že si mi eště nerozbyla stůl,proto že si se určitě přišla zapsat.Posra* si toVíš že s holkama mluvit neumim,a když tebe necham tak jí při nejlepšim pořádně zmrzačíš. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:41 pm | |
| Hum... pôvodne som sa chcela zapísať ale.. keď je tu taký fešný riaditeľ.. usmiala som sa pri čom som mala zatvorené oči a stále som sa dotýkala čelom toho jeho čela.. za to saké si zaslúžiš aj odmenu.. sladko som sa pousmiala po čom som sa mu len pozrela do očí a dala som u taký mierny bozk.. (na ústa =3) | |
|
| |
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:46 pm | |
| Asuya
Stuhl jsem zatím co mé druhé já tancovalo v hlavě a křičelo ´´Jackpot!´´Arigato.Řekl jsem mile a nevěděl jsem zak se mám zachovat. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:49 pm | |
| Humm ja ďakujem tebe.. zatiaľ si prvý ktorý ma hneď nechcel dostať do postele .. usmiala som sa na neho tento krát tak úprimne a milo... je to zvláštne ale.. verím ti.. niečo ma utvrdzuje v tom že si v poho a o nič sa nepokúsiš.. kým to sama nebudem chcieť.. zaškerila som sa a len som ďalej ostala tak "čupieť" na stole nad ním.. Ako sa voláš? spýtala som sa a znova som si len čelo oprela o to jeho.. bol to príjemný pocit.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:52 pm | |
| Asuya
Jak už jsem říkal jsem Asuya Vargio ředitel.Usmál jsem se na ni.A ty jsi vlastně kdo.Blbě jsem se podíval ale očima jsem jí stále pozoroval oči.nemohl jsem se od nich odtrhnout a má soustředěnost na ně utlumila i křik toho imbecila ve mě. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 10:57 pm | |
| Ja?.. huum.. volám sa Atsuki.. usmiala som sa a tiež som sa mu pozerala do očí.. Asuya-kun.. viem že je to trocha blbá otázka.. ale si asi jediný komu som ako tak začala veriť.. uhm.. nemohla by som u teba chvíľu bývať? neviem ako ti to povedať.. ale.. nemám absolútne žiadne peniaze, žiadny dom.. vlastne nič.. síce je pravda že by som sa mohla nasťahovať ku každému chalanovi ktorého som do teraz stretla ale.. každému ide len o jedno.. ty si iný.. usmiala som sa a dúfala som že moja prosba nebola moc "zúfalá" a taká .. divná,, | |
|
| |
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 11:02 pm | |
| Asuya
Ta holka je pro tebe totální Jackpot!Až mě přestaneš otravovat tak vyvěsim spoďáry jako prapor.Neříkej dvakrát!No dobrá.Buď se můžeš zapsat jako student takže to budeš mít stravu,tréning a ubitování za málo nebo jako pracovnice to budeš mít práci,ubitování a stravu za tu práci.To s řek ďivně!A nebo jestli to myslíš jinak?S těmito slovi ve mě hrklo a já si radši zase sedl proto že mě nějak přestali poslouchat nohy. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 11:06 pm | |
| Eh.. já myslela k tebe.. ako.. k tebe do bytu.. nechcem bývať sama.. uhhm.. mám menšiu fóbiu zo samoty.. od mlada.. Povedala som pri čom som sa na neho tak mierne pousmiala.. ale pochopím to... ak nie.. taký chalan ako ty.. má určite nejaké dievča.. dodala som ešte a len som sa pozrela na zápis.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 11:09 pm | |
| Asuya
COOOO!Zakřičel jsem a na mé ruce se oběvila zlatá rukavice kterou sem si chtěl dát pěstí do obličeje ale než sem to sttihl na mém obličeji se oběvila zlatá maska která ruku zastavila.Ehm musíš se mi do toho srát i když se chci mrzačit!Zavolal jsem ale pak sem si vzpoměl že na něj takhle mluvit nemohu před lidma.No pokud chceš.Řekl jsem trochu trapně jelikož já a mé druh= já sme se momentálně zamotali v sobě.Při čemž mi zmizela maska a rukavice. | |
|
| |
Atsuki
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele Sat Jul 30, 2011 11:16 pm | |
| Mierne udivene som sa na neho pozrela.. niektorých ľudí by to možno vyplašilo.. aj keď tento týpek netušil čo som v skutočne zač.. pálilo mi to trocha viac, napadlo mi že je to schyzofrenik.. len som prikývla po čom som sa usmiala a znova som sa k nemu naklonila... tento krát som mu dala bozk na tvár .. Arigato Asuya-kun.. pousmiala som sa.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kushieda Kancelář Ředitele | |
| |
|
| |
| Kushieda Kancelář Ředitele | |
|